Blagovne znamke

Najbolj iskano

ograje ograja živex ograje živex živex ograje ograjni sistemi kamini panelne ograje kamin peči peč božič ograje za vrt vrtne ograje novo leto gnojilo ogrevanje mesoreznica ročna mesoreznica novoletne lučke iskra mesoreznice mesarski nož drva škarje pirotehnika lučke novoletne ograjo balkonske ograje mesarski kavlji

Akcije

  • TERMOMETER MALI
    TERMOMETER MALI

    Termometer planet pool omočoga...

    5,35 € (-10%) 5,95 €
Vse akcije

ZEMLJA ORGANSKA HOMEOGARDEN 10L V SADILNI VREČI

ZEMLJA ORGANSKA HOMEOGARDEN 10L V SADILNI VREČI

ZEMLJA ORGANSKA HOMEOGARDEN 10L V SADILNI VREČI

5 kratni koncentrirani blok substrata za naravno, organsko izboljševanje zemlje v vrtu, sajenje in presajanje. 50 % manj zalivanja! 650g za 10 litrov zemlje.

71520

2,87 €

V košarico

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

8 ostali izdelki v isti kategoriji:

Več podatkov

Naravno, organsko in trajnostno uporabljamo substrat za setev, sajenje in presajanje vseh vrst rastlin. Uporabljamo ga za izboljševanje zemlje na vrtovih in tratah, saj zaradi svoje edinstvenosti izboljšuje vodno – zračni režim v tleh in naredi zemljo zelo rahlo in s tem povečuje zadrževanje vode v tleh in zemlji. Substrat je izredno rahel in ne vsebuje nobenih nevarnih primesi, saj mu sami dolijemo pitno vodo ali deževnico, ko ga pripravimo. Setev, sajenje, presajanje v substrat lahko izvajamo skozi celo leto, enako ga lahko dodajamo zemlji kadarkoli je potrebno. Odstranite ovoj embalaže - kartonski ovoj in folijo. Postavite organski substrat-blok v dovolj veliko vedro ali še bolje samokolnico. Enostavno dolijemo primerno količino čiste vode (iz pipe ali deževnico), in sicer približno 30 - 35 l vode kar so 3 zalivalke oz. 3 zalivalke in pol (po 10 l). Blok substrata voda hitro namoči, tako da je organska zemlja pripravljena v 20 - 30 minutah. Priporočamo, da blok večkrat potisnete v vodo, da ne izplava na površino, ker se s tem raztapljanje upočasni. Prav tako je priporočljivo, da še malo pomešate ali pregnetete zemljo, da voda ne zastaja na dnu vedra ali samokolnice. Dobili boste polno samokolnico visoko kakovostne organske zemlje. Bistvena prednost je, da ne nosite težke običajne zemlje domov, ampak si jo sami pripravite. Pri zemljah večji del predstavlja voda, ki pa ni vedno čista in neoporečna, zato je ključno, da veste, kaj ste dodali, če želite organsko vrtnarjenje. Kako do najboljših rezultatov? Organsko zemljo uporabljate povsod, kjer želite izboljšati rahlost in zračnost vaše zemlje in zmanjšati potrebo po zalivanju tudi do 50 %. Če uporabljate organsko zemljo za direktno sajenje, vam priporočamo pred setvijo, sajenjem ali presajanjem dodajanje naravnega organskega gnojila, in sicer HomeOgarden Organski Vrt v količini 700 g na 70 l vrečo. Tako bodo rastline imele dovolj hranil za normalno rast. Po potrebi pa še dognojujte s HomeOgarden Organskim Dognojevanjem ali pršite rastline s HomeOgarden Organskim Listnim Dognojevanjem. Priporočamo vam, da uporabljate izključno naravna organska gnojila, saj je tudi zemlja, ki ste jo kupili, povsem naravna in organska. Pri zalivanju bodite pozorni, da zalivate bistveno manj kot običajne zemlje, saj zemlja zelo dobro zadržuje vodo in vlago, kar je bistvena prednost. Substrat je narejen iz 100 % naravnih in organskih snovi in ne vsebuje umetnih gnojil ali agrokemikalij. Izdelek hranimo v izvirni embalaži v suhem prostoru.