Blagovne znamke

Najbolj iskano

ograje ograja živex ograje živex živex ograje ograjni sistemi kamini panelne ograje kamin peči peč božič ograje za vrt novo leto gnojilo ogrevanje vrtne ograje mesoreznica ročna mesoreznica novoletne lučke iskra mesoreznice bazen mesarski nož drva škarje pirotehnika lučke novoletne kavlji mesarski kavelj

Akcije

Vse akcije

VABA ZA POLŽE BIO IRONMAX 250G

VABA ZA POLŽE BIO IRONMAX 250G

VABA ZA POLŽE BIO IRONMAX 250G

Profesionalno sredstvo Ironmax se uporablja za zatiranje polžev lazarjev in slinarjev v različnih poljščinah, vrtninah, sadovnjakih, na okrasnih rastlinah in v rastlinjakih. JE PRIMERNA ZA BIO PRIDELAVO in je nenevarna za hišne ljubljenčke.

Vsebina:

24,2 g/kg železovega fosfata (2,42 % w/w ), CAS št. 10045-86-0 Gotova vaba (RB)

82498

-10%

7,45 €

Na prodaj Ograjena cena!

6,71 €

V košarico

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

24 ostali izdelki v isti kategoriji:

Več podatkov

Navodila za uporabo:

Način delovanja: 

Sredstvo IRONMAX PRO je limacid v obliki pelet, ki vsebuje aktivno snov železov sulfat. Zaradi načina delovanja sredstva se goli polži (lazarji in slinarji) po zaužitju vabe običajno umaknejo pod zemljo, kjer poginejo.

Uporaba:

Sredstvo IRONMAX PRO se uporablja za zatiranje golih polžev in mrežastih slinarjev na prostem in v zaščitenih prostorih v največjem dovoljenem enkratnem odmerku 7kg/ha. (70g/100m2)

Čas tretiranja:

Najboljše rezultate se doseže, če se tretira pred nastankom škode. Pri enoletnih posevkih je priporočljivo tretirati pred pojavom polžev, če so le ti prisotni na površini, ki jo želimo tretirati.