Blagovne znamke

Najbolj iskano

ograje ograja ograje živex živex panelne ograje živex ograje ograjni sistemi kamini ograje za vrt gnojilo peči vrtne ograje kamin božič peč novo leto drva steber mesoreznica ročna mesoreznica pirotehnika ogrevanje novoletne lučke ograje kočevar balkonske ograje gnojila vrtna ograja iskra mesoreznice mesarski nož

Akcije

Vse akcije

PEČ NORDICA ROMANTICA 3,5 DX MARRONE

PEČ NORDICA ROMANTICA 3,5 DX MARRONE

Štedilnik za kuhanje, pečenje in ogrevanje, dimenzije 87,7 x 85,6 x 56,8 cm, teža 79 kg, priključek fi 120mm, moč 5 kW, ogrevani prostor 143 m3, izkoristek 76%, gorivo: drva in lesni briketi.

Pozor: Zadnji kosi na zalogi!

69010

707,60 €

V košarico

Dodaj na moj seznam želja

 
   

30 ostali izdelki v isti kategoriji:

Več podatkov

Štedilniki na drva La Nordica so primerni za kuhanje na plošči in za ogrevanje stanovanjskih površin v nekaterih obdobjih ali kot pomoč pri nezadostnem centralnem ogrevanju. Idealni so za počitniške apartmaje in vikend hišice ali kot dodatno ogrevanje skozi vse leto. Kot gorivo se uporabljajo lesna polena. Štedilnik Romantica je izdelan iz emajliranih in pocinkanih jeklenih plošč ter emajliranih delov iz sive litine (vrata, prednja plošča in ogrodje plošče). Kurišče je na notranji strani obloženo s posameznimi ploščami iz sive litine. V kurišču je nameščena ravna in odstranljiva rešetka velike debeline. Pod vrati kurišča se nahaja odstranljiv predal z ustreznimi vrati za zapiranje.