Blagovne znamke

Najbolj iskano

ograje ograja ograje živex živex živex ograje panelne ograje ograjni sistemi kamini ograje za vrt peči kamin vrtne ograje peč gnojilo božič novo leto ogrevanje mesoreznica drva ročna mesoreznica novoletne lučke iskra pirotehnika mesoreznice balkonske ograje škarje gnojila mesarski nož ograjo ograje kočevar

Akcije

Vse akcije

KAMINSKI VLOŽEK NORDICA INSERTO 70 CRYSTAL VENTILATO

KAMINSKI VLOŽEK NORDICA INSERTO 70 CRYSTAL VENTILATO

Vrhunska peč Nordica Inserto, vgradni kamin z ventilatorjem. Kaminski vložek, ki je izredno vzdržljiv in učinkovit za ogrevanje vašega doma. Dimenzije peči 70,0 x 55,5 x 50,0 cm, teža 124 kg, priključek zgoraj fi 160mm, moč 9 kW, ogrevani prostor 258 m3, izkoristek 78,8%, gorivo drva in lesni briketi, z ventilatorjem.

Razpoložljivost: Tega izdelka ni več na zalogi

66940

1 278,56 €

V košarico

Dodaj na moj seznam želja

 
   

30 ostali izdelki v isti kategoriji:

Več podatkov

Naprava je sestavljena iz jeklene komore, ki je znotraj nepredušno zvarjena. Kurišče je od znotraj prevlečeno s posameznimi litoželeznimi ploščami in toplotno odpornimi oblogami (IRONKER). V njegovi notranjosti sta nosilec rešetke in debela litoželezna ravna rešetka. Oboje se lahko preprosto sname. Naprave imajo vgrajen zračni tokokrog za rekuperacijo toplote, ki je sestavljen iz ščitnika, ki je izdelan iz pocinkanega jekla in se nahaja zunaj grelnega telesa. Vložek Inserto 80 Crystal Ventilato ima panoramska vrata s keramičnim steklom (ki je odporno do temperature 700°C), kar ponuja očarljiv pogled na goreče plamene, poleg tega pa preprečuje vsakršno izhajanje isker in dimnih plinov. Pod rešetko kurišča je predal za pepel, ki ga je mogoče enostavno izvleči tudi ob delujoči napravi.