Blagovne znamke

Najbolj iskano

ograje ograja ograje živex živex panelne ograje živex ograje ograjni sistemi kamini ograje za vrt gnojilo peči vrtne ograje kamin božič peč novo leto drva steber mesoreznica pirotehnika ročna mesoreznica ogrevanje novoletne lučke ograje kočevar vrtna ograja balkonske ograje gnojila iskra mesoreznice mesarski nož

Akcije

Vse akcije

PANEL BUILDER FENCE NORMAL, ZELEN

PANEL BUILDER FENCE NORMAL, ZELEN

Izredno kvalitetna panelna ograja Živex. Sestavljena iz jeklenih varjenih žic in bogato zaščitena z cinkom ter barvana s prašno barvo UV zaščitena, dolga življenska doba, primerna za ograditev hiš, dvorišč, javnih površin… Dolžina panela je 250 cm. Na voljo so različne višine ograje!

Možen je samo osebni prevzem v poslovalnici.

-18%

23,42 €

Na prodaj Ograjena cena!

19,21 €

V košarico

Dodaj na moj seznam želja

 
   

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

2 ostali izdelki v isti kategoriji:

Več podatkov

Podjetje Živex se lahko pohvali s 25 letno tradicijo v postavljanju ograj, pri več kot 6000 zadovoljnih strankah, kar nas uvršča med vodilne ponudnike ograj v Sloveniji. Ponujamo vse vrste ograjnih sistemov kot so panelne ograje, vrtne ograje, zaščitne ograje, ograje tako za dom kot za poslovne prostore, letališča, ograja ki jo imate veliko let, kar lahko potrdi naša tradicija postavljanja ograje, že vrsto let. Ograje in ograjni sistemi živex so izredno kakovostne in prekosijo ostale ponudbe za ograje, tako z garancijo, ki jo zagotavlja dolgoletno delovanje in izkušnje na področju ograj in mrežnih ograj, kot tudi s ceno ograje in kakovostno svetovanje na področju ograj, ki si jih lahko vi in vaši bližnji želite, saj dobra ograja predstavlja zaščito in varnost za vas in vašo družino. Ograja je predvsem namenjena varnosti, ograja pa je primerna tudi za vizualno ureditev okolice vašega doma, saj lepa ograja popestri vaš dom. Ograje se lahko postavlja tudi za vrt, da prepreči dostop glodavcem in škodljivcem, ki lahko kratijo vaš pridelek. Ograja živex je prava ograja za vas, saj dobite kvalitetne ograje po ugodni ceni. Vrtne ograje so pomembne, da zaščitite vaš pridelek. Ograje za dom so namenjene zaščiti in ureditvi vašega doma. Ograje za poslovne prostore pa so namenjene zaščiti opreme in poslovnih dokumentov, vašega podjetja. V ponudbi je tudi ograja za zaščito pred divjadjo, za kmetije. Ograje Živex se uvrščajo med najboljše ograje v Sloveniji in Evropi. Ograja živex vam bo poselpšala okolico vašega doma in poskrbela za zaščito. Ograje in ograjni sistemi so pomemben del ureditve vašega doma in poslovnih prostorov, saj je to investicija v vašo varnost in prijetno počutje. Ograje imajo več namenov, kot prej omenjene ograje za dom, vrtne ograje, hišne ograje, kovane ograje, ograje za poslovne prostore. Cena ograje je relativna glede na debelino žice in prostora med žicami. Cenik ograje si lahko ogledate na spletni trgovini živex, pod kategorijo ograje in panelne ograje, lahko pa preverite tudi ponudbo mrežnih ograj, v ponudbi je tudi ograja za vrt in okolico, ograja za zaščito pred divjadjo in še in še.

Dodatki