Blagovne znamke

Najbolj iskano

ograje ograja ograje živex živex panelne ograje živex ograje ograjni sistemi kamini ograje za vrt gnojilo peči vrtne ograje kamin božič peč novo leto drva steber mesoreznica pirotehnika ročna mesoreznica ogrevanje novoletne lučke gnojila ograje kočevar balkonske ograje vrtna ograja mesoreznice iskra mesarski nož

Akcije

Vse akcije

BOGATIN ORGANSKO GNOJILO V PELETIH 5 L

BOGATIN ORGANSKO GNOJILO V PELETIH 5 L

NARAVNO, S HRANILI BOGATO, TERMIČNO OBDELANO ORGANSKO GNOJILO ZA VSE VRSTE RASTLIN. V vreči je 5l gnojila v peletih, manjše pakiranje.

Razpoložljivost: Tega izdelka ni več na zalogi

71274

3,47 €

V košarico

Dodaj na moj seznam želja

 
   

30 ostali izdelki v isti kategoriji:

Več podatkov

BOGATIN - peleti je naravno, termično obdelano organsko gnojilo brez patogenih klic in plevelnih semen, uporabno za osnovno gnojenje ali dognojevanje vseh vrst rastlin. 
Odlikuje ga velika vsebnost mikro in makro hranil, ki zagotavljajo zdravo rast in razvoj rastlin.
Določen delež hranil je v obliki, ki so rastlinam takoj dostopna. Večina hranil je organsko vezana, zato se postopno sproščajo, ne ožigajo korenin in nudijo rastlinam hranila za daljše časovno obdobje. Tako so izgube minimalne - lahko gnojimo tudi na zalogo.
Pri gnojenju z BOGATINOM povečamo količino organske mase v tleh, kar ugodno vpliva na strukturo tal, vodno - zračni režim in povečuje mikrobiološko aktivnost v tleh ter vpliva na pozitivno bilanco humusa. 
Nevtralen pH nudi rastlinam optimalne pogoje za rast in preprečuje zakisanje zemlje. Gnojilo nima neprijetnega vonja, se ne praši in se enostavno trosi (ročno ali strojno). 
S svojo vsestransko uporabo in bogato vsebnostjo hranil je cenovno zelo ugoden.