Blagovne znamke

Najbolj iskano

ograje ograja živex ograje živex živex ograje ograjni sistemi kamini panelne ograje kamin peči peč ograje za vrt božič gnojilo vrtne ograje ogrevanje novo leto mesoreznica ročna mesoreznica novoletne lučke iskra mesoreznice drva mesarski nož škarje ograjo balkonske ograje lučke novoletne pirotehnika gnojila

Akcije

Vse akcije

BOGATIN ORGANSKO GNOJILO V PELETIH

BOGATIN ORGANSKO GNOJILO V PELETIH

NARAVNO, S HRANILI BOGATO, TERMIČNO OBDELANO ORGANSKO GNOJILO ZA VSE VRSTE RASTLIN.

Vreča pakirana: 5l, 15l, 30l

3,48 €

V košarico

Dodaj na moj seznam želja

 
   

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

30 ostali izdelki v isti kategoriji:

Več podatkov

BOGATIN - peleti je naravno, termično obdelano organsko gnojilo brez patogenih klic in plevelnih semen, uporabno za osnovno gnojenje ali dognojevanje vseh vrst rastlin. 
Odlikuje ga velika vsebnost mikro in makro hranil, ki zagotavljajo zdravo rast in razvoj rastlin.
Določen delež hranil je v obliki, ki so rastlinam takoj dostopna. Večina hranil je organsko vezana, zato se postopno sproščajo, ne ožigajo korenin in nudijo rastlinam hranila za daljše časovno obdobje. Tako so izgube minimalne - lahko gnojimo tudi na zalogo.
Pri gnojenju z BOGATINOM povečamo količino organske mase v tleh, kar ugodno vpliva na strukturo tal, vodno - zračni režim in povečuje mikrobiološko aktivnost v tleh ter vpliva na pozitivno bilanco humusa. 
Nevtralen pH nudi rastlinam optimalne pogoje za rast in preprečuje zakisanje zemlje. Gnojilo nima neprijetnega vonja, se ne praši in se enostavno trosi (ročno ali strojno). 
S svojo vsestransko uporabo in bogato vsebnostjo hranil je cenovno zelo ugoden.