Blagovne znamke

Najbolj iskano

ograje ograja živex ograje živex živex ograje ograjni sistemi kamini panelne ograje kamin peč peči božič ograje za vrt vrtne ograje novo leto gnojilo ogrevanje mesoreznica ročna mesoreznica novoletne lučke iskra mesoreznice mesarski nož drva škarje pirotehnika lučke novoletne bazen mesarski kavlji kavlji

Akcije

Vse akcije

GNOJILO HOMEOGARDEN ORGANSKA OZELENITEV TRAVE 3KG

GNOJILO HOMEOGARDEN ORGANSKA OZELENITEV TRAVE 3KG

GNOJILO HOMEOGARDEN ORGANSKA OZELENITEV TRAVE 3KG

Obogateno 100% organsko gnojilo z naravnimi izboljševalci zemlje, mikorizo in leonarditom, 5 kratni naravni koncentrat gnojila 3 v 1 za trato, trajnostno organsko izboljšanje novo posejanih in obstoječih travnih površin.

71518

9,03 €

V košarico

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

30 ostali izdelki v isti kategoriji:

Več podatkov

Naravno, biološko in trajnostno prehranjuje rastline, povečuje zeleno listno maso in tvorbo humusa, ki je ključen za rodovitnost zemlje. Osnovnemu visoko kakovostnemu organskemu gnojilu dajejo posebno odliko in povečano delovanje ob bistveno manjši porabi od standardnih organskih gnojil naravni izboljševalci mikoriza in leonardit. Mikoriza in rastline ustvarijo simbiotsko povezanost, ki pripelje do bistveno hitrejše rasti korenin, lažje prenašanje suše, boljšo dostopnost hranil v zemlji, odpornost rastlin na zunanje strese in še marsikaj. Leonardit deluje kot naravni stimulator rastlin in izboljševalec zemlje, zmanjšuje kislost zemlje in povečuje mikrobiološko aktivnost v zemlji. Edinstvena kombinacija organskega gnojila in naravnih izboljševalcev v posebnih količinah primernih za hitro in organsko rast trate. Travo lahko gnojimo v katerem koli mesecu leta od februarja do novembra. Pazimo le, da zemlja ni zmrznjena, saj se v tem primeru gnojilo ne bomo moglo raztopiti v zemlji. Za 100 m2 površine potrebujemo 3 kg gnojila oz 1,5 kg gnojila (polovica vreče) posujemo na 50 m2 površine. Gnojilo zmešamo z zemljo ob pripravi za setev nove trate, tako da pride gnojilo takoj v območje korenin. Za pripravo zemljišča za setev trate uporabljamo Organsko vrtno zemljo. Kako do najboljših rezultatov? Za naravno obnovo trate in trajnostno izboljšanje zemlje uporabljamo gnojilo najprej v začetku rasti spomladi. V primerjavi z običajnimi organskimi gnojili brez naravnih izboljševalcev je potrebna količina bistveno manjša, in sicer tako da ob pripravi zemljišča za setev trate (obvezno pred setvijo za veliko boljši učinek) gnojilo dodamo v količini 3 kg za 100 m2 (1,5 kg za 50 m2). Osnovno hrano v gnojilu rastline sprotno porabljajo, medtem ko naravni izboljševalci ostajajo v zemljišču večletno in izboljšujejo rodovitnost zemlje, kar je tudi ključna prednost pred drugimi organskimi gnojili. Gnojilo ponovno uporabimo večkrat v sezoni, najbolje po košnji trate. Najbolje je, da uravnoteženo dognojujemo 3 x letno, prvič po prvi košnji, potem v razmiku dveh mesecev in še zadnjič najkasneje v začetku septembra. Če dognojimo večkrat, lahko količino zmanjšamo na 1,5 kg za 100 m2. Ne priporočamo uporabe fungicidov (ubijalcev gliv), ker lahko bistveno zmanjša delovanje gnojila. Gnojilo je narejeno iz 100 % naravnih in organskih snovi in ne vsebuje umetnih gnojil ali agrokemikalij. Hranimo ga v izvirni embalaži v suhem, hladnem prostoru in zaščiteno pred soncem. Odprto embalažo enostavno zaprete nazaj – zip zapiranje in preostanek gnojila hranite pod zgoraj navedenimi pogoji.