Blagovne znamke

Najbolj iskano

ograje ograja ograje živex živex panelne ograje živex ograje ograjni sistemi kamini ograje za vrt gnojilo peči vrtne ograje kamin božič novo leto peč drva steber mesoreznica pirotehnika ročna mesoreznica ogrevanje novoletne lučke gnojila ograje kočevar balkonske ograje vrtna ograja iskra mesoreznice mesarski nož

Akcije

Vse akcije

GNOJILO HOMEOGARDEN ORGANSKO LISTNO DOGNOJEVANJE 750ML

GNOJILO HOMEOGARDEN ORGANSKO LISTNO DOGNOJEVANJE 750ML

100% organsko gnojilo iz leonardita za škropljenje po listih za celoletno stimulacijo vseh vrst rastlin, organsko hitro ukrepanje pri pomanjkanju hrane in stresu rastlin, povečuje dostopnost hranil, takoj nahrani rastline, protistresni učinek!

71524

4,27 €

V košarico

Dodaj na moj seznam želja

 
   

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

30 ostali izdelki v isti kategoriji:

Več podatkov

Naravno stimulira, prehranjuje rastline in povečuje zdrav domač pridelek skozi celo leto kot tudi v času suše in vročine, ko rastline težje sprejemajo hranila. Leonardit deluje kot naravni stimulator rastlin in hitro nahrani rastline tako, da ga rastline posrkajo skozi listne reže. Rastline v vrtu, lončkih in koritih lahko gnojimo v katerem koli mesecu leta. Uporabljamo ga tudi v zimskem času za notranje rastline. Pazimo le, da škropimo izključno po listih in ne po cvetovih direktno. Po škropljenju nekaj dni ostanejo na listih črne kapljice, dokler jih rastline popolnoma ne vsrkajo. Ne priporočamo uporabe na rastlinah, ki imajo mesnate liste. Pri škropljenju na terasah ali zaprtih prostorih pazite, da ne škropite po tleh ali drugih stvareh, kjer lahko nastanejo madeži. Kako do najboljših rezultatov? Za naravno povečanje pridelka in hitro ukrepanje ob pomanjkanju hranil in stresu uporabljamo gnojilo skozi celotno obdobje rasti rastlin. Gnojilo je že pripravljeno za uporabo, tako da ga enakomerno poškropimo po celotni listni masi rastline. Priporočamo uporabo vsakih 14 dni. Če pa so rastline zelo slabotne, jih lahko škropimo tedensko. Gnojilo je narejeno iz 100 % naravnih in organskih snovi in ne vsebuje umetnih gnojil ali agrokemikalij. Hranimo ga v izvirni embalaži v suhem, hladnem prostoru in zaščiteno pred soncem.