Blagovne znamke

Najbolj iskano

ograje ograja ograje živex živex panelne ograje živex ograje ograjni sistemi kamini ograje za vrt gnojilo peči vrtne ograje kamin božič novo leto peč drva steber mesoreznica pirotehnika ročna mesoreznica ogrevanje novoletne lučke gnojila ograje kočevar balkonske ograje vrtna ograja iskra mesoreznice mesarski nož

Akcije

Vse akcije

STRUNAL GNOJILO 1 KG

STRUNAL GNOJILO 1 KG

Je posebne vrste gnojila s počasnim razkrajanjem. Dušik se ne izpira in ne onesnažuje podtalnice, se ne nabira v obliki nitratov v rastlinskem tkivu, ter v zemlji ne pušča nobenih ostankov. Gnojilo ima popolnoma svojevrstne lastnosti, ki so zelo koristne za rastline in hranljivost zemlje in okolja v katerem rastline rastejo.

60616

7,20 €

V košarico

Dodaj na moj seznam želja

 
   

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

30 ostali izdelki v isti kategoriji:

Več podatkov

Je posebne vrste gnojila s počasnim razpadanjem. Dušik se ne izpira in ne onesnažuje podtalnice, se ne nabira v obliki nitratov v rastlinskem tkivu, ter v zemlji ne pušča nobenih ostankov. Gnojilo ima popolnoma svojevrstne lastnosti, ki so zelo koristne. Ti učinki so pogojeni s pravilnim doziranjem in načinom uporabe. Uporabljamo ga lahko celo leto a dva načina: če želimo zemljo popolnoma obnoviti ga uporabimo v jeseni in spomladi. Sejemo in sadimo 14 dni po trosenju. Potrosimo da v pasu po 5 do 10 cm in hkrati po površini. Potrosimo 7 do 10 dag na m2. Takrat s svojim razpadanjem vpliva na zemljo in jo obnovi. Učinkuje do globine 15 cm. Če ga trosimo globlje, deluje še bolje. Če ga doziramo v že posajene kulture med letom, ko rastline rastejo, da moramo dozirati nad koreninski sistem rastlin, torej ga potrosimo po površini in deluje do 5 cm v globino, zato ga lahko dodajamo le tistim kulturam, ki imajo daljši koreninski sistem kot 5 cm. Dognojujemo le, ko so listi suhi. Da bi preprečili enostransko gnojenje nato dognojujemo s sadjarsko vrtnarskimi mešanicami. Lahko pa tudi z organskimi. Tako uspešno rešimo problem propadanja izdelkov.

VRSTA GNOJILA:Enostavno dušično gnojilo