Blagovne znamke

Najbolj iskano

ograje ograja ograje živex živex panelne ograje živex ograje ograjni sistemi kamini ograje za vrt gnojilo peči vrtne ograje kamin božič peč novo leto drva steber mesoreznica pirotehnika ročna mesoreznica ogrevanje novoletne lučke vrtna ograja ograje kočevar balkonske ograje gnojila iskra mesoreznice mesarski nož

Akcije

Vse akcije

Kdo smo?

Podjetje Metvil d.o.o. je podjetje katero uporablja blagovno znamko Živex.

Poleg izdelkov za zunanjo ureditev je Živex ena izmed vodilnih blagovnih znamk z ograjnimi sistemi ter montažo le teh praktično vam Živex ponuja resnično pestro paleto izdelkov in storitev:Kaj delamo?

Tržimo mreže, ograjne sisteme, vrata, vse za ogrevanje, kmetijske pripomočke in opremo ter materiale za gradbeništvo. Poleg tega prodajamo tudi številne druge izdelke za zunanjo ureditev doma, vrta in okolice. Poleg prodaje ponujamo tudi storitve projektiranja in montaže mrež, ograjnih  sistemov in nadstreškov, kupcem zagotavljamo celovite rešitve »na ključ«.  
 
Kako delamo?

S spremljanjem zahtev trga in stalnim razvojem sledimo sodobnim strokovnim smernicam in jih s svojo inovativnostjo tudi sooblikujemo. Naše temeljno vodilo pri poslovanju je oseben pristop. Vemo, kako pomembno je prisluhniti slehernemu partnerju ali kupcu zato upoštevamo njihove želje in potrebe. Iz leta v leto imamo vedno več zvestih kupcev, ki nam zaupajo in se vedno znova vračajo.

Imamo vizijo … rastemo

Želimo postati ena vodilnih trgovin za zunanjo ureditev v regiji. Stalna rast prometa in širjenje prodajnih poti doma kot v tujini nam našo usmerjenost še potrjujeta.  

Pridružite se nam

Naša konkurenčna prednost temelji na kakovostni in široki ponudbi izdelkov in storitev ter profesionalnem poslovnem odnosu. Večletno uspešno sodelovanje s poslovnimi partnerji, spoštovanje dogovorov in zanesljivost je garancija, ki nam tlakuje pot v prihodnje. Vabimo tudi vas, da postanete naš poslovni partner za veleprodajo in montažo mrež, ograjnih sistemov, vrat ter ostalega blaga iz širokega asortimana. Pridružite se nam in z nami stopite na uspešno poslovno pot. Pokličite nas po telefonu + 386 (0) 51 325 181 ali nam pišite po elektronski pošti info@zivex.si

OSNOVNI PODATKI:

METVIL d.o.o.

Goriška cesta 25b

5270 AJDOVIŠČINA

ID št. za DDV:SI86372815

Matična številka: 6707297000

Družba je vpisana v Poslovni in sodni register pod Srg. št. 2014/45367. Osnovni kapital družbe znaša 200.000,00 EUR.

TRR odprt pri Unicredit Banka Slovenija d.d., številka računa SI56 2900 0005 1750 424. SWIFT: BACXSI22