Blagovne znamke

Najbolj iskano

ograje ograja ograje živex živex živex ograje panelne ograje ograjni sistemi kamini ograje za vrt gnojilo peči vrtne ograje kamin božič peč novo leto drva steber mesoreznica pirotehnika ročna mesoreznica ogrevanje novoletne lučke gnojila vrtna ograja mesoreznice ograje kočevar balkonske ograje iskra mesarski nož

Akcije

Vse akcije

Kdo smo?

Podjetje Živex je zraslo s trdim delom na temeljih družinske kovaške obrti. Sčasoma je iz delavnice za izdelavo čudovitih kovanih ograj, orodja in tudi betonskih izdelkov nastalo eno največjih in najbolj uveljavljenih podjetij v Sloveniji. Danes je naša ponudba sicer bistveno večja, ostajamo pa zvesti svoji tradiciji – kakovostnim izdelkom.

Poleg izdelkov za zunanjo ureditev je Živex eno vodilnih podjetji z ograjnimi sistemi ter montažo le teh praktično vam Živex ponuja resnično pestro paleto izdelkov in storitev:Kaj delamo?

Tržimo mreže, ograjne sisteme, vrata, vse za ogrevanje, kmetijske pripomočke in opremo ter materiale za gradbeništvo. Poleg tega prodajamo tudi številne druge izdelke za zunanjo ureditev doma, vrta in okolice. Poleg prodaje ponujamo tudi storitve projektiranja in montaže mrež, ograjnih  sistemov in nadstreškov, kupcem zagotavljamo celovite rešitve »na ključ«.  
 
Kako delamo?

S spremljanjem zahtev trga in stalnim razvojem sledimo sodobnim strokovnim smernicam in jih s svojo inovativnostjo tudi sooblikujemo. Naše temeljno vodilo pri poslovanju je oseben pristop. Vemo, kako pomembno je prisluhniti slehernemu partnerju ali kupcu zato upoštevamo njihove želje in potrebe. Iz leta v leto imamo vedno več zvestih kupcev, ki nam zaupajo in se vedno znova vračajo.

Imamo vizijo … rastemo

Želimo postati ena vodilnih trgovin za zunanjo ureditev v regiji. Stalna rast prometa in širjenje prodajnih poti doma kot v tujini nam našo usmerjenost še potrjujeta.  

Pridružite se nam

Naša konkurenčna prednost temelji na kakovostni in široki ponudbi izdelkov in storitev ter profesionalnem poslovnem odnosu. Večletno uspešno sodelovanje s poslovnimi partnerji, spoštovanje dogovorov in zanesljivost je garancija, ki nam tlakuje pot v prihodnje. Vabimo tudi vas, da postanete naš poslovni partner za veleprodajo in montažo mrež, ograjnih sistemov, vrat ter ostalega blaga iz širokega asortimana. Pridružite se nam in z nami stopite na uspešno poslovno pot. Pokličite nas po telefonu + 386 (0) 51 325 181 ali nam pišite po elektronski pošti info@zivex.si