Blagovne znamke

Najbolj iskano

ograje ograja živex ograje živex živex ograje ograjni sistemi panelne ograje kamini peč božič ograje za vrt novo leto gnojilo kamin peči vrtne ograje mesoreznica ročna mesoreznica novoletne lučke ogrevanje iskra mesoreznice mesarski nož bazen ograje kočevar balkonske ograje lučke novoletne škarje mesarski kavelj kavelj

TRGOVINA.ZIVEKS.SI je spletna trgovina podjetja Metvil d.o.o., ki je trgovsko podjetje. Izdelki, ki so na voljo v naših maloprodajnih trgovinah, so večinoma na voljo tudi v spletni trgovini.

Brskanje med artikli

Z uporabo iskalnika:
Ta način je primeren za iskanje artiklov z uporabo po nazivu artikla, v prazno polje »Iskanje« vpišemo iskalni niz in podatke iskanja potrdimo s klikom na »Išči«. Iskalnik že med tipkanjem iskalnega niza sproti prikazuje zadetke.
Z uporabo skupin artiklov:
Ta način nam omogoča sprehod med področji artiklov. V levem zgornjem predelu se nahaja meni »PROGRAMI«, s klikom na določeno področje pa pridemo na bolj podrobno razčlenjena področja in sezname artiklov.

Nakupovalna košarica - dodajanje, pregled vsebine in ažuriranje dodanih artiklov

Ob vsakem ogledu artikla (predogledu, seznamu) je ikona za dodajanje v nakupovalno košarico. S klikom na gumb za dodajanje artikla v košarico se le ta doda v košarico. Istočasno iz košarice lahko tak artikel brišemo s klikom na gumb za odstarnjevanje iz košarice . Za hkratno brisanje več artilkov, za popravljanje količin, pa uporabimo nakupovalno košarico, na tem mestu se avtomatsko tudi preračunavajo vrednosti posameznih artiklov in celotna vrednost nakupa. Ko smo z vsebino naše nakupovalne košarice zadovoljni pritisnemo na gumb »K blagajni«.

Prijava

Tukaj je potrebno vpisati naš e-mail in geslo (registrirani uporabniki), če pa še nismo prijavljeni pa imamo na voljo izbiro »Ustvarite nov račun«, kjer vpišemo svoje podatke in nato nadaljujemo nakup. S tem še ne opravimo nakupa!

Pridemo do strani, kjer izberemo dostavo za naročeno blago. Kasneje izberemo lahko svoj naslov ali pa vpišemo drug naslov za dostavo. Na voljo je dostava z dostavno službo Slovenskih železnic ali lastnega prevzema v kateri od naših poslovalnic. S spremembo naslova za dostavo ne spremenimo naslova plačnika, ta je nespremenljiv. V polje opombe lahko vpišemo še morebitne opombe skrbniku internetne trgovine. Dostavna služba dostavlja izdelke v svojem delovnem času – večina pošiljk bo dostavljena naslednji delovni dan po pošiljanju v dopoldanskem času. Stroški dostave so vidni sproti že v košarici in se obračunavajo glede na skupno težno izdelkov v naročilu in se prištejejo v postopku naročila. Nato pa kliknemo gumb »Naprej«! S tem še ne opravimo nakupa!

Cene in načini plačila

Vse cene veljajo v trenutku potrditve naročila in so z vklučenim DDV.
V trenutnku oddaje naročila so cene in ostali pogoji fiksirani in zavezuječi tako za ponudnika kot tudi kupca.

Potrebno je izbrati način plačila. Na voljo imamo tri načine:

Plačilo ob prevzemu v kateri od naših poslovalnic
Plačilo z gotovino/kartico se opravi ob prevzemu blaga v naši poslovalnici. Plačati morate celoten znesek.

Plačilo ob prevzemu
Plačilo z gotovino se opravi ob prevzemu. Plačati morate celoten znesek.

Kreditna kartica
Plačate lahko z naslednjimi kreditnimi karticami: PayPal, Eurocard/MasterCard, American Express in Visa. Prenos podatkov se uporablja v kodiranem načinu, tako, da so podatki o vaši kreditni kartici zaščiteni.

Predračun
Kreira se predračun, v desnem zgornjem kotu sta številka transakcijskega računa in sklicna številka, plačate po predračunu na naš transakcijski račun, po plačilu nas obvestite telefonsko (051 325 181) ali preko elektronske pošte (info@metvil.si). Pazite, da boste vpisali pravilno sklicno številko.

Stroški dostave
Možen je brezplačen osebni prevzem v kateri od naših 11 poslovalnic po Sloveniji.

Vse cene so v € z vključenim DDV!
Dostava poteka izključno preko Slovenski železnic, stroške dostave plača naročnik po ceniku Slovenskih železnic.

Ko se odločite za način plačila, izberete vrsto plačila in nadaljujete z nakupom. Nobeden izmed načinov plačila ne spremeni cene! S tem še ne opravimo nakupa!

Predogled naročila

Še enkrat pregledamo podatke o nakupu, če so pravilni, nakup potrdimo s klikom na gumb »Potrjujem naročilo«.

Potrdilo o uspešnem prejemu naročila

Na vašo elektronsko pošto katero se vnesli ob prijavi prejmete potrdilo o uspešno opravljenem nakupu.

Dobavni rok
Za izdelke na zalogi je dobavni rok do 8 dni, za tiste, ki jih nimamo na zalogi je dobavni rok do 15 dni po prejetem naročilu. V primeru daljšega dobavnega roka vas bomo o dobavnem roku obvestili po elektronski pošti.

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga

Kupcu pripada pravica, da v 14 dneh po prevzemu vrne kupljeno blago brez kakršnekoli odškodnine. Vendar je kupec dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika, najkasneje v 14-ih dneh od prejetja blaga, in sicer po pošti (Metvil d.o.o., Goroška cesta 23, 5270 Ajdovščina) ali na kontaktni e-mail info@metvil.si, blago pa vrniti 30 dneh po poslanem obvestilu o odstopu. Vrnitev prejetega blaga v 14-ih dneh po prejetju brez predhodnega pisnega obvestila se prav tako šteje za odstop od nakupa. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Priložena mora biti kopija računa. Ponudnik vrne celotno kupnino najkasneje v roku 14-ih dni od prejetja vrnjenega blaga.

Veljavnost ponudbe

Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Vse cene vključujejo DDV. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Cene veljajo le za nakupe v TRGOVINA.ZIVEKS.SI spletni trgovini in se lahko razlikujejo od rednih cen Metvil d.o.o. Slike so lahko samo simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja.

Arhiviranje pogodbe

Sklenjeno naročilo med naročnikom in prodajalcem se arhivira na sedežu podjetja Metvil d.o.o., Goroška cesta 23, 5270 Ajdovščina. Naročila in kopije računov se arhivirajo na sedežu podjetja. Kupec lahko pridobi kopijo z zahtevo po telefonu 05/398-55-00 ali z zahtevo po elektronski pošti na: info@metvil.si.

Varnost

Metvil d.o.o. kot ponudnik uporablja ustrezna tehnološka (SSL certifikat) in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil.

 

OPOZORILO GLEDE PRODAJE ALKOHOLNIH PIJAČ!

Mladoletnim osebam je prodaja alkoholnih pijač prepovedana! Zato mora biti kupec polnoleten v času oddaje naročila! V nasprotnem primeru ponudnik takoj odstopi od pogodbe!

Ministrstvo za zdravje opozarja; prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.