Blagovne znamke

Najbolj iskano

ograje ograja živex ograje živex živex ograje ograjni sistemi kamini panelne ograje kamin peči peč božič ograje za vrt novo leto vrtne ograje gnojilo ogrevanje mesoreznica ročna mesoreznica novoletne lučke iskra mesoreznice drva bazen mesarski nož škarje pirotehnika lučke novoletne palisada mesarski kavelj

Akcije

Vse akcije

ŽOGA WATER SKIDER 6CM

Žoga water skider je nepremočljiva vodna kroglica, ki v vodi preskakuje kot nobena druga. To je najboljša poskočna žoga, ki jo boste kdaj imeli.
Odličen za igranje ulova in metanja.
Uporabljate ga lahko za plažo, jezero, peš, park ali skoraj povsod, kamor greste.
Debelina žoge je 6cm.

-10%

4,99 €

Na prodaj Ograjena cena!

4,49 €

V košarico

26 ostali izdelki v isti kategoriji:

Več podatkov

 VRZI! PRESKOČI! UJEMI! Ball Runner 6.0 Ball je revolucionarna žoga za preskakovanje vode, ki je kot nalašč za vse dejavnosti, povezane z vodo. Žogo preprosto vrzite pod ravnim kotom proti kateri koli vodni površini.

Izdelano za zabavo!

Ball 6.0 smo zasnovali z veliko pozornosti do podrobnosti, da bi zagotovili največjo možno zabavo. Ponovno zasnovana z našo edinstveno HyperBounce tehnologijo, Ball Ball Runner 6.0 Ball zdaj poskakuje višje in preskakuje bolje kot kdajkoli prej!
 
Wave Runner

Najboljša kakovost!

Ball Runner 6.0 Ball je narejen iz visokokakovostnih NON-TOXIC materialov, narejenih tako, da zdržijo za neskončne količine zabave!
Wave Runner Beach Ball Water Ball Pool Ball Bouncing Ball Water Skipping Ball
 
Zabava za celo družino!

Iščete tekmovalno zabavo? Pa ne glej več! Ball Runner 6.0 Ball je idealna izbira za družinsko zabavo. Kot nalašč za igre na vodi, kot so ulov, košarka, baseball, odbojka, vaterpolo in še veliko več!